Nekton-E E Vitamin 35gr

89kr

NEKTON-E är ett kompletteringsfoder som består av den biologiskt effektiva och varaktiga vitamin E-komponenten α-tokoferol.

NEKTON-E hjälper till att skydda cellmembranet, dekontaminerar metaboliter, hormonproduktion och muskelfunktioner. NEKTON-E förbättrar först och främst djurens fertilitet, embryons överlevnad och livskraften hos ungar. NEKTON-E främjar också hela cellmetabolismen, produktionen av antikroppar, ökat försvar och har en positiv effekt på kroppens immunstatus. NEKTON-E kompletterar minimuminnehållet av vitamin E i foder och täcker djurens behov med de här näringsämnena som är så viktiga för kroppen. NEKTON-E är lösligt i vatten och ges dagligen i dricksvattnet eller blandat i mjukt foder. Utmärkt i kombination med NEKTON-S och NEKTON-MSA.

NEKTON-E har en positiv effekt på hela cellmetabolismen, produktionen av antikroppar, immunitet och försvar. NEKTON-E skyddar cellmembranen och bevarar livskraften hos cellerna i kroppsvävnaden. Det dekontaminerar skadliga ämnen som attackerar cellmetabolismen, är inblandad i cellandning och spelar en viktig roll i energimetabolismen. Stress orsakad av värme, kyla etc så väl som invärtes parasiter och infektionssjukdomar kräver en större tillförsel av vitamin E. Vitamin E är också oerhört viktigt för att bygga upp hormoner och brist på det kan orsaka minskad fertilitet, sexdrift och kläckning. Brist på vitamin E försämrar speciellt musklerna (vit muskelsjukdom), hjärtfunktionen och hälsan hos hjärna, lever, könskörtlar, blodkärl och avkommor.

NEKTON-E ska börja ges minst tre veckor före fortplantning. Notera att när det gäller fåglar ska NEKTON-E sluta ges så fort som det första ägget är lagt och honan ligger på ägget. Det kan orsaka störningar i ruvningen av en drift hos hanen som är för stark.

Efter avslutad behandling fortsätt med det dagliga vitamintillskottet med NEKTON-S och NEKTON-MSA.

Ett grönt mått sitter fäst på varje flaska med NEKTON-E. 1 g motsvarar ett mått.

Utfodringsrekommendationer:

Fåglar: 1 g NEKTON-E i 250 ml dricksvatten eller 100 g mjukt foder.

Ska användas som en kur som startar minst tre veckor före fortplantning och avslutas så fort som det första ägget lagts.

Reptiler: 0,5 g NEKTON-E dagligen per kg kroppsvikt, en kur på ca 14 dagar.

Ett struket mått (medföljer) motsvarar 1 g NEKTON-E.

Rekommendation: Desinficera vattenskålar och foderbehållare varje dag med NEKTON-Deis-Plus för att garantera ett hygieniskt och rent foder!

Ingredienser:

Innehåller 2 aminosyror.

Sammansättning: dextros, kiselsyra.

Näringstillsatser per kg: 50,000 mg vitamin E.

Tillverkare Nekton
Artikelnummer: 365.0060

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt