Leveransvillkor


Utlämningsställe

Beställningar levereras till närmaste utlämningsställe. Du får ett SMS med information när paketet finns att hämta ut. Vid utlämning behöver du ta med dig din legitimation.

Större paket levereras i vissa fall direkt till mottagarens adress.


Leveranstid

Leveranstiden är normalt 1 - 5 arbetsdagar från orderdagen. Beställningar som görs innan klockan 12:00 skickas samma eller närmaste vardag efter helg. Leveransförseningar meddelas alltid via telefon eller e-post. Du har då rätt att häva köpet.

Dröjsmål i leverans

Vi jobbar alltid för att du ska få dina varor inom utlovad tid. Skulle det trots allt bli något fel på vägen som gör att leveransen dröjer längre tid än vad vi angivit så ber vi dig att kontakta oss så att vi kan undersöka vad som blivit fel. Vi tar inte ansvar för eventuell skada som uppkommit på grund av en försenda leverans. Vi informerar alltid om vi får vetskap om att leveransen kommer bli försenad.

Transport & Transportskador

Vi skickar alla försändelser via DHL och Postnord. Kontrollera alltid godset vid leverans. Om godset/emballaget har synliga skador skall det dokumenteras med foto och direkt returneras till chauffören eller till utlämningsstället. Kontakta därefter oss inom 3 dagar.
Skada på varan som inte kunde konstateras vid leverans ska meddelas oss inom 3 dagar.